17 квітня - День пожежної охорони!

2018-04-17

/Files/images/фото515(6).jpg
17- го квітня – професійне свято - «День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно. Працівники пожежної охорони по першому сигналу про небезпеку негайно відправляються туди, де виникає екстремальна ситуація, де потрібно зупинити вогневу стихію, врятувати життя людей.
Робітники пожежної охорони в найбільш складних ситуаціях завжди виявляють високі моральні якості, професіоналізм, мужність і особисту дисципліну.
Пожежним властиві такі якості, як самовідданість, постійна готовність прийти на допомогу, здатність до самопожертви.
В нашому садочку з 10 квітня триває Тиждень пожежної безпеки. Сьогодні проходить Єдиний день правил з пожежної безпеки. Вихователі розповідали дітям про свято пожежної охорони, про мужність та важку працю пожежних. Нагадали про правила безпечної поведінки з вогнем та дії при виникненні пожежі. Проведено заняття з дітьми старшого дошкільного віку «Вогонь добрий – вогонь злий», «Сірник маленький, а лихо велике»; в середніх групах «Добрі справи сірничка», «Пригоди маленького сірничка» та бесіди з вихованцями: «Вогонь – це небезпечно!», «Що робити під час пожежі», «Пожежна безпека в побуті». Дошкільники малювали малюнки на заняттях та разом з батьками. В садочку організовано виставку дитячих робіт «Скажемо пожежам: «Ні!».

/Files/images/фото515(8).JPG

/Files/images/фото515(7).JPG

/Files/images/фото515(5).JPG /Files/images/фото515(9).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.